OPINIONS 2 OPINAR

9.5 Excellent
  • Users (11)
  • Experts (0)
  • Bloggers (0)
  • Webs (0)
  • Value for money 8.5
    85%
  • Atmosphere 10
    100%
  • Service 10
    100%
  • Food 9.8
    97.5%
Indexed portals and guides
2 Indexes
2 opinions
View
Mark Johanson
Opinion(15-09-2014)
BcnRestaurantes.com user
9.5
Dinner here is an experience to remember. There is no menu. The cava is opened as soon as you sit down. They literally will bring you 10-11 courses of mostly seafood and the Cava is included. It is a little expensive (80-100€/person), but well worth it for all the food you get. Truly remarkable place. Should not miss.
  • Value for money: 9
  • Atmosphere: 10
  • Service: 10
  • Food: 10
Recommendable
Business
Age between 35 and 45
Anónimo
Opinion(11-04-2010)
BcnRestaurantes.com user
Ahir hi vam anar a sopar i va ser decepcionant. Tan aviat vam entrar ens van començar a servir i vam preguntar si hi havia algun error (ens van posar cava, i nosaltres no en voliem de cava... no haviem demanat res!!)i ens van dir que ells tenien un menú fix. Però sense avisar-nos d´entrada. El servei amb presses i al final quasi ens treuen del restaurant, ens van fer menjar massa ràpid. Realment el menjar era molt bo pero queda deslluit per una pèssima actitud del personal. Evidentment, no hi tornarem.
Koen De Lange
Opinion(09-06-2009)
BcnRestaurantes.com user
The food is great, but be sure to agree in advance on a menu or price, otherwise the bill will be outrageous, and not in line with other fine restaurants in Barcelona (of which there are plenty).
Ricardo Crisp
Opinion(10-01-2009)
BcnRestaurantes.com user
no hay con que darle al Pasadis. un arte de bichitos de mar. nunca falto al pasadis cuando voy a barcelona, y si voy a europa nunca pierdo la oportunidad de bajar uno o dos dias en barsa para saludar amigos y pasar por el pasadis.
Maleni Martinez
Opinion(25-11-2008)
BcnRestaurantes.com user
yo estuve el pasado sábado con mi marido festejando nuestra luna de miel, fué exquisito, tanto el trato del personal como la comida. un diez
M. Carmen
Opinion(02-06-2008)
BcnRestaurantes.com user
Pese al importe de la cuenta, todo perfecto, el trato, la calidad de los productos, la rapidez en el servicio. Felicitar a Xavier, fue el camarero que nos atendió, se merece un 10.
Miquel Orobitg
Opinion(27-02-2008)
BcnRestaurantes.com user
Mi restaurante favorito en Barcelona. Un poco difícil encontrarlo.
Monica
Opinion(06-04-2007)
BcnRestaurantes.com user
muy caro, pero vale la pena.
Albert
Opinion(19-03-2007)
BcnRestaurantes.com user
Tot exquisit. Tracte molt especial. El "metre" molt atent. L´arròs amb xipirons, el foie i el jabuguito són deliciosos. El llamàntol, gambes i escamarlans fabulosos. Els 80 EUR són ben gastats. Evidentment, per ocasions especials.
Núria I Pere
Opinion(24-01-2007)
BcnRestaurantes.com user
Hem sopat avui al Passadís, la veritat és que malgrat el seus 70Euros per persona la qualitat i quantitat del menjar és exquisita i sorprenent. No busqueu sofisticacions ni dissenys, simplement un bon producte cuinat d´una manera simple però natural. Bon profit!!
See more opinions
Loading more results

No more results found