OPINIONS 235

8 Very good
  • Users (11)
  • Experts (0)
  • Bloggers (0)
  • Webs (0)
  • Quality/price 8
    80%
  • Atmosphere 8
    80.2%
  • Service 8
    79.9%
  • Food 8
    80.2%
Indexed portals and guides
3 Indexes
235 opinions
View
Carla
Opinion (13-02-2015)
BcnRestaurantes.com user
7.5
Muy recomendable para grupitos.
  • Quality/price:
  • Atmosphere:
  • Service:
  • Food:
Recommendable
Group
Age between 25 and 35
David
Opinion (28-02-2014)
BcnRestaurantes.com user
10
No és fàcil aconseguir una relació qualitat-preu-innovació, tan interessant com la que ofereix La Singular. Senzillament excel.lent! Esment especial a les esbergínies amb salsa roquefort, pera i nous garrapinyades, el rissotto de quinoa amb salmó i brie, o les patates amb curry de pollastre i salsa de iogurt.
  • Quality/price:
  • Atmosphere:
  • Service:
  • Food:
Recommendable
Couple
Age between 35 and 45
Acetàbul
Opinion (11-08-2009)
BcnRestaurantes.com user
Pros: Restaurant molt acollidor i agradable. El menú del migdia és de molta qualitat i sempre amb un toc creatiu, mai decepciona.Les dones que regenten el loca són molt amables. Contres: el cambrer sempre és una mica brusc i poc amable.
Javi
Opinion (08-08-2009)
BcnRestaurantes.com user
La verdad es que nos ha gustado mucho. La catra es muy original y bien elaborada, y los precios bastante razonables.El unico pero, es que cuando está lleno parece el servicio un poco lento, pero vale la pena.
Jj
Opinion (23-03-2009)
BcnRestaurantes.com user
La comida es correcta, pero tienen que mejorar algunos puntos para no morir de exito: No puede ser que no cambien los cubiertos entre el primer y segundo plato, estamos hablando de un restaurante de +/- 40 € por persona. En la mesa debería de haber algun mantel aunque sea de papel. La atención puede mejorar.
Esther
Opinion (20-10-2008)
BcnRestaurantes.com user
Carta correcta, muy recomendable los calamarcitos. Buenos postres.
Heike
Opinion (23-04-2008)
BcnRestaurantes.com user
i was last week in barcelona for 2 days. in the la singular was the food very very good. if i come back to barcelona i will go there again. it is really woth to go there.
Anónimo
Opinion (10-09-2007)
BcnRestaurantes.com user
Platos excelentes y nada pretencioso. Sencillez y buen gusto con un personal muy agradable. muy recomendable!
Mai
Opinion (04-05-2007)
BcnRestaurantes.com user
El menjar està molt bé. llastima que el lavabo sigui tant petit. Molt recomanable.
Mont
Opinion (30-11-2006)
BcnRestaurantes.com user
Carta muy variada y platos excelentemente elaborados. Menú de mediodía muy interesante. Recomendable.
See more opinions
Loading more results

No more results found