Cerca per nom
   

Zona de usuaris

icon

Restaurant Tram-Tram

Tots
Restaurants Barcelona > Restaurant Tram Tram, cuina d'autor al barri de Sarrià de Barcelona
RESERVA LA TEVA TAULA
30% DESCOMPTE
 < 
Octubre 2014
 > 
DLDMDXDJDVDSDG
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

DESCOMPTE 30 %
DESCOMPTE 20 %
Sense promoció Amb promoció
 
  Usuarios AGREGAR A PREFERITS
Les meves llistes
Agrega a preferits per a poder classificar el restaurant.
user Nota privada sobre el restaurant
Agrega a preferits per a poder deixar les teves notes.
Llistes dels usuaris

flecha A prop d'aquí


  » Restaurants
  » Les millors botigues
  » Hotels i apartaments
  » Botigues gourmet
  » Bars i discoteques
  » Llocs d'interès ()
Ampliar mapa


Restaurant: Tram-Tram
Adreça: Carrer Major de Sarrià, 121 (Barcelona). Sobre Pl. Sarrià.
Tel. reserves:  938 029 016
Preu: Més de 45 Euros. (Preu mitja 50 €)
Obert: De dimarts a dissabte de 13:30-15:30h i de 21-22:45h. Diumenge de 13:30-15:30h.
Tancat: Diumenge nit i dilluns (oct-maig). Dissabte i dilluns migdia i diumenge (juny-set). Festius. 2 setmanes a l'agost.



Per a garantir la veracitat de les opinions,aquest restaurant només accepta opinions de clients que hagin reservat a través de BcnRestaurantes.com.


Ordenar: |

icono jordi ribell serradell | 21-09-2014
"Un modern que ja és clàssic"
Es la segona vegada que visitem el tram-tram i la experiència ha estat igual o millor (si fos possible)
Els cambrers són realment atents, amables i professionals i formen part de l'engranatge perfecte que culmina en cada tast dels maravellosos plats que es poden degustar al menú Festival (mai millor dit!!) celebrarem cada any sens falta!!!
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-09-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jordi Poblet Icart | 26-04-2013
"Para repetir y repetir y repetir......."
Sencillamente maravilloso. El restaurante es acogedor, elegante y romántico; el personal exquisito; y la cocina sublime... con la pareja ideal: un 10! Repetiremos, por supuesto...
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono MARIA DE LA PAZ MORAL CARRILLO | 09-08-2014
"Gran Noche"
Fuimos mi marido y yo por nuestro 3 aniversario de casados y fue todo perfecto,muy buen ambiente tranquilo y romantico, el servicio por parte de los camareros fue muy profesional y agradable y la comida buenisima,cogimos el menu festival y quedamos muy satisfechos, la relacion calidad/precio se justifica. Lo recomiendo.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
08-08-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JUAN MARQUEZ SANCHEZ | 18-06-2014
"Magnifico"
Cena de aniversario de mi esposa.
He quedado muy satisfecho por la calidad y presentación de los platos.
Sinceramente no me lo esperaba.
El trato amabilisimo, muy bien explicado cada plato del menú Festival, el cual recomiendo.
Para repetir por supuesto y también para recomendar, seguro que quedas bien.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-06-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Angel Casaus | 14-03-2013
"Regalo 50 aniversario"
Era una sorpresa para mi mujer y nos sorprendimos los dos. La comida, excelente, especial mención a la textura de alcachofa y al helado de queso. El servicio muy bueno y relación calidad precio, correcta. Muy recomendable.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jordi Sariola Aznar | 13-03-2013
"Noche perfecta"
El adjetivo que mejor se adapta a la cena de anoche es perfecto. Celebramos el aniversario de bodas con mi mujer y decidimos ir al Tram Tram por las criticas que habiamos oido. Comprobamos que son ciertas. Trato acogedor, comida excelente, pedimos el menú degustación Festival y hace honor a su nombre. 9 platos sorpresa espectaculares. Y el precio a la altura de la calidad y creatividad. Si encima vas con la oferta de BcnRestaurantes es redondo. Volveremos en verano para probar la terracita increíble que tienen. Un 10.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
12-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Silvia  Gómez Roig | 27-04-2013
"Tram tram"
Menú delicioso, servicio muy amable, entorno tranquilo. Ideal para celebración íntima.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
26-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Pau Isern Sanchez | 05-12-2013
"Fabulós"
Vam escollir un menú festival. Una gran elecció, primer ens van servir uns aperitius, una mousse de rocafort i tomàquet, diferents plats de peix i carn dels quals hi havia una cua de bou melosa i tendre. Per repetir. Ideal parelles.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
03-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Rosa Palau | 13-03-2011
"Ens va encantar"
Feiem un sopar d'aniversari de parella, buscaven un restaurant on menjar bé, estar tranquils i gaudir d'un sopar especial. No ens va decepcionar en absolut. Va complir les expectatives! Bon vi, bon menjar, bon servei, bon ambient... Us recomanem el menu de degustació i la parmentier amb tòfona, espectacular sabor.
Recomanable

Reservado
12-03-2011
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JM | 07-04-2013
"Cena"
Excelente.
Recomanable

Reservado
06-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Raquel  Ortega Benitez | 21-09-2014
"cena 20.09"
Me encantó el sitio, estuvimos en la terraza muy bien. Excelente sitio.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-09-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Montserrat | 02-08-2014
"Increïble Descobriment."
La nit d'ahir vam descobrir un restaurant que ens va sorprendre gratament. Cal destacar el nivell de la materia prima que utilitzen per cuinar. Es nota que treballen amb els millors ingredients i que ho fan amb molta delicadesa. Vam degustar el menú Festival, un menú sorpresa i molt acertat. Tots els plats van ser de puntuació màxima. Cal esmentar que el personal és molt profesional, molt atents i ens van fer sentir com a casa. La nostre puntuació tan per el menjar com per el tracte i profesionalitat del personal és de matricula d'honor. Sens dubte que hi tornarem.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
01-08-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Miquel Castilla | 04-04-2014
"Realment excel.lent"
Un sopar exquisit, una atencio impresionant. Nomes es possible felicitar-los pel menjar, cuina d autor impresionant. Ens van reconanar el sopar i van encertar. Ambient intim i magnifica decoracio. Realment per gaudir.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
03-04-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Joan Reyes | 05-01-2014
"Noche perfecta"
Buscábamos un restaurante acogedor y tranquilo para celebrar un aniversario y la elección no pudo ser mejor. El ambiente totalmente relajado, el servicio perfecto y sin agobiar y la comida exquisita y en su punto. Repetiremos en otra ocasión sin duda.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
04-01-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Joan | 07-12-2013
"Gran calidad y servicio"
El ambiente fue siempre tranquilo, agradable y silencioso. La comida buenisima.
Precio medio de 50€ por cabeza.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
06-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono joan carbonell manils | 17-02-2013
"Un sopar tranquil"
Un lloc molt agradable, amb petits racons que funcionen com a reservats. Les matèries primeres excel·lents i ben elaborades.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
15-02-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono ANDRES JULVE LARRUBIA | 15-10-2012
"Restaurante Tram Tram"
Todo perfecto. El local sencillo pero muy elegante, el trato perfecto, la cocina muy buena y la relación calidad-precio muy razonable. Lastima la terraza que no estaba disponible por lluvia. Uno de los locales recomendables en Bcn. Volveremos seguro.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
11-10-2012
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Javier  Alvarez Leal | 29-08-2014
"Tram Tram"
Comida y servicio impecables. Es un restaurante con encanto y de precio elevado pero de adecuada relación calidad-precio.
Para volver si el bolsillo lo permite.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
28-08-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Ana  Caramelli | 08-08-2014
"Muy muy bueno ¡"
Sin duda fue una idea acertada ir a este restaurante, la comida fantástica, servio muy correcto y amables.
Repetiremos sin duda alguna cuando estemos por Barcelona.
Recomanable

Reservado
06-08-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jaime  Romero Domínguez | 27-04-2014
"Satisfechos"
Muy bien en general, menú festival muy recomendable si lo cojes con el descuento.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
26-04-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO

1
2
3
4
5
98 Opinions