Cerca per nom
   

Zona de usuaris

icon

Restaurant Tram-Tram

Tots
Restaurants Barcelona > Restaurant Tram Tram, cuina d'autor al barri de Sarrià de Barcelona
RESERVA LA TEVA TAULA
30% DESCOMPTE
 < 
Juliol 2014
 > 
DLDMDXDJDVDSDG
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

DESCOMPTE 30 %
DESCOMPTE 20 %
Sense promoció Amb promoció
 
  Usuarios AGREGAR A PREFERITS
Les meves llistes
Agrega a preferits per a poder classificar el restaurant.
user Nota privada sobre el restaurant
Agrega a preferits per a poder deixar les teves notes.
Llistes dels usuaris

flecha A prop d'aquí


  » Restaurants
  » Les millors botigues
  » Hotels i apartaments
  » Botigues gourmet
  » Bars i discoteques
  » Llocs d'interès ()
Ampliar mapa


Restaurant: Tram-Tram
Adreça: Carrer Major de Sarrià, 121 (Barcelona). Sobre Pl. Sarrià.
Tel. reserves:  938 029 016
Preu: Més de 45 Euros. (Preu mitja 50 €)
Obert: De dimarts a dissabte de 13:30-15:30h i de 21-22:45h. Diumenge de 13:30-15:30h.
Tancat: Diumenge nit i dilluns (oct-maig). Dissabte i dilluns migdia i diumenge (juny-set). Festius. 2 setmanes a l'agost.



Per a garantir la veracitat de les opinions,aquest restaurant només accepta opinions de clients que hagin reservat a través de BcnRestaurantes.com.


Ordenar: |

icono Jordi Poblet Icart | 26-04-2013
"Para repetir y repetir y repetir......."
Sencillamente maravilloso. El restaurante es acogedor, elegante y romántico; el personal exquisito; y la cocina sublime... con la pareja ideal: un 10! Repetiremos, por supuesto...
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JUAN MARQUEZ SANCHEZ | 18-06-2014
"Magnifico"
Cena de aniversario de mi esposa.
He quedado muy satisfecho por la calidad y presentación de los platos.
Sinceramente no me lo esperaba.
El trato amabilisimo, muy bien explicado cada plato del menú Festival, el cual recomiendo.
Para repetir por supuesto y también para recomendar, seguro que quedas bien.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-06-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Angel Casaus | 14-03-2013
"Regalo 50 aniversario"
Era una sorpresa para mi mujer y nos sorprendimos los dos. La comida, excelente, especial mención a la textura de alcachofa y al helado de queso. El servicio muy bueno y relación calidad precio, correcta. Muy recomendable.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jordi Sariola Aznar | 13-03-2013
"Noche perfecta"
El adjetivo que mejor se adapta a la cena de anoche es perfecto. Celebramos el aniversario de bodas con mi mujer y decidimos ir al Tram Tram por las criticas que habiamos oido. Comprobamos que son ciertas. Trato acogedor, comida excelente, pedimos el menú degustación Festival y hace honor a su nombre. 9 platos sorpresa espectaculares. Y el precio a la altura de la calidad y creatividad. Si encima vas con la oferta de BcnRestaurantes es redondo. Volveremos en verano para probar la terracita increíble que tienen. Un 10.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
12-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Silvia  Gómez Roig | 27-04-2013
"Tram tram"
Menú delicioso, servicio muy amable, entorno tranquilo. Ideal para celebración íntima.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
26-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Pau Isern Sanchez | 05-12-2013
"Fabulós"
Vam escollir un menú festival. Una gran elecció, primer ens van servir uns aperitius, una mousse de rocafort i tomàquet, diferents plats de peix i carn dels quals hi havia una cua de bou melosa i tendre. Per repetir. Ideal parelles.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
03-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Rosa Palau | 13-03-2011
"Ens va encantar"
Feiem un sopar d'aniversari de parella, buscaven un restaurant on menjar bé, estar tranquils i gaudir d'un sopar especial. No ens va decepcionar en absolut. Va complir les expectatives! Bon vi, bon menjar, bon servei, bon ambient... Us recomanem el menu de degustació i la parmentier amb tòfona, espectacular sabor.
Recomanable

Reservado
12-03-2011
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JM | 07-04-2013
"Cena"
Excelente.
Recomanable

Reservado
06-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Miquel Castilla | 04-04-2014
"Realment excel.lent"
Un sopar exquisit, una atencio impresionant. Nomes es possible felicitar-los pel menjar, cuina d autor impresionant. Ens van reconanar el sopar i van encertar. Ambient intim i magnifica decoracio. Realment per gaudir.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
03-04-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Joan Reyes | 05-01-2014
"Noche perfecta"
Buscábamos un restaurante acogedor y tranquilo para celebrar un aniversario y la elección no pudo ser mejor. El ambiente totalmente relajado, el servicio perfecto y sin agobiar y la comida exquisita y en su punto. Repetiremos en otra ocasión sin duda.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
04-01-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Joan | 07-12-2013
"Gran calidad y servicio"
El ambiente fue siempre tranquilo, agradable y silencioso. La comida buenisima.
Precio medio de 50€ por cabeza.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
06-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono joan carbonell manils | 17-02-2013
"Un sopar tranquil"
Un lloc molt agradable, amb petits racons que funcionen com a reservats. Les matèries primeres excel·lents i ben elaborades.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
15-02-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono ANDRES JULVE LARRUBIA | 15-10-2012
"Restaurante Tram Tram"
Todo perfecto. El local sencillo pero muy elegante, el trato perfecto, la cocina muy buena y la relación calidad-precio muy razonable. Lastima la terraza que no estaba disponible por lluvia. Uno de los locales recomendables en Bcn. Volveremos seguro.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
11-10-2012
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jaime  Romero Domínguez | 27-04-2014
"Satisfechos"
Muy bien en general, menú festival muy recomendable si lo cojes con el descuento.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
26-04-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono sitomg | 15-12-2013
"Muy recomendable"
Disfrutamos del menú Festival: exquisita presentación, exquisita elección de platos, exquisita combinación de sabores....EXQUISITO. Con la oferta te vas con el convencimiento de haber acertado de lleno.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
14-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono RAc | 14-11-2013
"exquisit"
Un tracte exquisit.
El menjar bonissim
Recomano molt molt i molt el Menu Festival i recomano anar-hi sense haver dinat gaire. Quedes més que satisfet.
Menjar de qualitat i sabors molt ben trobats.
Sense cap mena de dubte recomanable 100%
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
13-11-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Sandra Juárez Moreno | 23-10-2013
"Restaurant Tram-Tram"
El tracte va ser inmillorable. Era la primera vegada que hi anavem i la veritat es que tots els comentaris positius que té el restaurant se'ls mereix. Vam gaudir del menú festival y va estar tot boníssim.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
19-10-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Ana Herrera | 08-12-2012
"Un acierto"
La comida fue excelente, el servicio impecable y la relación calidad-precio, con la oferta de la web, excepcional. Un acierto pleno.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
05-12-2012
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Antonia Pariente Dominguez | 18-11-2012
"Velada especial"
Mis hijos nos regalaron una cena en el Tram Tram, para mi marido y yo, con ocasión de mi aniversario.

Nos encantó el menú, tanto por los ojos, como por el paladar y el estómago.

El trato fue muy amable y natural, sin corsé.

El ambiente, muy recogido y agradabilísimo era perfecto para una velada a dos.

En fin, que lo recomendamos sin dudar.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
17-11-2012
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Miguel A.  Fos | 01-08-2012
"Nit de fi de juliol"
Terrassa perfecta per a un bon sopar d'estiu.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
31-07-2012
És útil aquest comentari?
SI
NO

1
2
3
4
5
89 Opinions