Cerca per nom
   

Zona de usuaris

icon

Restaurant Tram-Tram

Tots
Restaurants Barcelona > Restaurant Tram Tram, cuina d'autor al barri de Sarrià de Barcelona
RESERVA LA TEVA TAULA
30% DESCOMPTE
 < 
Maig 2015
 > 
DLDMDXDJDVDSDG
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

DESCOMPTE 30 %
DESCOMPTE 20 %
Sense promoció Amb promoció
 
  Usuarios AGREGAR A PREFERITS
Les meves llistes
Agrega a preferits per a poder classificar el restaurant.
user Nota privada sobre el restaurant
Agrega a preferits per a poder deixar les teves notes.
Llistes dels usuaris

flecha A prop d'aquí


  » Restaurants
  » Les millors botigues
  » Hotels i apartaments
  » Botigues gourmet
  » Bars i discoteques
  » Llocs d'interès ()
Ampliar mapa


Restaurant: Tram-Tram
Adreça: Carrer Major de Sarrià, 121 (Barcelona). Sobre Pl. Sarrià.
Tel. reserves 938 029 016
Preu: Entre 30-45 Euros. Més de 45 Euros. (Preu mitja 50 €)
Obert: De dimarts a dissabte de 13:30-15:30h i de 21-22:45h. Diumenge de 13:30-15:30h.
Tancat: Diumenge nit i dilluns (oct-maig). Dissabte i dilluns migdia i diumenge (juny-set). Festius. 2 setmanes a l'agost. Del 27 al 30 de desembre. 6 de gener a la nit. Setmana Santa.



Per a garantir la veracitat de les opinions,aquest restaurant només accepta opinions de clients que hagin reservat a través de BcnRestaurantes.com.


Ordenar: |

icono jordi ribell serradell | 21-09-2014
"Un modern que ja és clàssic"
Es la segona vegada que visitem el tram-tram i la experiència ha estat igual o millor (si fos possible)
Els cambrers són realment atents, amables i professionals i formen part de l'engranatge perfecte que culmina en cada tast dels maravellosos plats que es poden degustar al menú Festival (mai millor dit!!) celebrarem cada any sens falta!!!
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-09-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jordi Poblet Icart | 26-04-2013
"Para repetir y repetir y repetir......."
Sencillamente maravilloso. El restaurante es acogedor, elegante y romántico; el personal exquisito; y la cocina sublime... con la pareja ideal: un 10! Repetiremos, por supuesto...
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono MARIA DE LA PAZ MORAL CARRILLO | 09-08-2014
"Gran Noche"
Fuimos mi marido y yo por nuestro 3 aniversario de casados y fue todo perfecto,muy buen ambiente tranquilo y romantico, el servicio por parte de los camareros fue muy profesional y agradable y la comida buenisima,cogimos el menu festival y quedamos muy satisfechos, la relacion calidad/precio se justifica. Lo recomiendo.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
08-08-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JUAN MARQUEZ SANCHEZ | 18-06-2014
"Magnifico"
Cena de aniversario de mi esposa.
He quedado muy satisfecho por la calidad y presentación de los platos.
Sinceramente no me lo esperaba.
El trato amabilisimo, muy bien explicado cada plato del menú Festival, el cual recomiendo.
Para repetir por supuesto y también para recomendar, seguro que quedas bien.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-06-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Angel Casaus | 14-03-2013
"Regalo 50 aniversario"
Era una sorpresa para mi mujer y nos sorprendimos los dos. La comida, excelente, especial mención a la textura de alcachofa y al helado de queso. El servicio muy bueno y relación calidad precio, correcta. Muy recomendable.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
13-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jordi Sariola Aznar | 13-03-2013
"Noche perfecta"
El adjetivo que mejor se adapta a la cena de anoche es perfecto. Celebramos el aniversario de bodas con mi mujer y decidimos ir al Tram Tram por las criticas que habiamos oido. Comprobamos que son ciertas. Trato acogedor, comida excelente, pedimos el menú degustación Festival y hace honor a su nombre. 9 platos sorpresa espectaculares. Y el precio a la altura de la calidad y creatividad. Si encima vas con la oferta de BcnRestaurantes es redondo. Volveremos en verano para probar la terracita increíble que tienen. Un 10.
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
12-03-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Nuria Mirabent baques | 02-05-2015
"excelente "
Totalmente recomendable
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
01-05-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono pilar Boix Escolies | 11-01-2015
"UN SERVICIO MUY ATENTO"
CENA ROMÁNTICA CON ÉXITO! La comida deliciosa y un servicio muy bueno. El menú festival fue muy completo. El plato que nos gustó más fue calamares con crema de guisantes de Llavaneres.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
10-01-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono  | 23-11-2014
"Excel·lent "
Les bones crítiques llegides i la recomanació d' uns familiars van fer que triés Tram Tram per a celebrar el nostre aniversari de casament.La qualitat dels seus plats i la recomanació que ens van fer per la bodega,van fer una combinació realment fenomenal per a l'ocasió.
Totalment recomanable i sense preus desorbitats.
Hi tornarem segur.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
07-11-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Silvia  Gómez Roig | 27-04-2013
"Tram tram"
Menú delicioso, servicio muy amable, entorno tranquilo. Ideal para celebración íntima.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
26-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Pau Isern Sanchez | 05-12-2013
"Fabulós"
Vam escollir un menú festival. Una gran elecció, primer ens van servir uns aperitius, una mousse de rocafort i tomàquet, diferents plats de peix i carn dels quals hi havia una cua de bou melosa i tendre. Per repetir. Ideal parelles.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
03-12-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Rosa Palau | 13-03-2011
"Ens va encantar"
Feiem un sopar d'aniversari de parella, buscaven un restaurant on menjar bé, estar tranquils i gaudir d'un sopar especial. No ens va decepcionar en absolut. Va complir les expectatives! Bon vi, bon menjar, bon servei, bon ambient... Us recomanem el menu de degustació i la parmentier amb tòfona, espectacular sabor.
Recomanable

Reservado
12-03-2011
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Esteve  Riera Cano | 15-03-2015
"Molt bo.."
Un gran restaurant amb una cuina formidable.

Tornarem...

Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
14-03-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono JM | 07-04-2013
"Cena"
Excelente.
Recomanable

Reservado
06-04-2013
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Marc | 23-02-2015
"perfecte"
Menjar de qualitat amb bona quantitat. Cambrers molt amables i local tranquil.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
21-02-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono cristina lozano seoane | 25-01-2015
"excelente"
Un lugar excelente, romántico, ideal para celebrar algo especial. El trato exquisito. Recomendable 100 por 100.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
24-01-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Jesús  Aranda osuna | 19-01-2015
"excelente"
Es un restaurante increíble.

Los platos son un placer para el paladar, el servicio impecable y el ambiente muy cuidado.

Muy recomendable para ir a cenar en pareja.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
18-01-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Marta   | 12-01-2015
"Recomendable 100%"
Es la segunda vez que vamos ha degustar el menú el festival y nos ha sorprendido en las dos ocasiones, los sabores exquisitos y el trato muy profesional.
Edat: 25-35
Recomanable

Reservado
10-01-2015
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Alberto  Cumellas | 13-11-2014
"Excelente Comida en Tram-Tram "
Excelente cocina, platos de calidad y exquisita preparación, carta variada, buena selección de vinos, decoración elegante y ambiente selecto, evidentemente todo esto tiene un precio +50 € por comensal pero, ahí no vas sólo a comer, vas a disfrutar...
Edat: más de 45
Recomanable

Reservado
07-11-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO
icono Raquel  Ortega Benitez | 21-09-2014
"cena 20.09"
Me encantó el sitio, estuvimos en la terraza muy bien. Excelente sitio.
Edat: 35-45
Recomanable

Reservado
20-09-2014
És útil aquest comentari?
SI
NO

1
2
3
4
5
6
116 Opinions



_ca..